Geschenk met logo

Al onze producten zijn te bedrukken met jouw eigen foto, logo en/of tekst.

Gratis digitaal ontwerp

Je ontvangt gratis een digitaal ontwerp van jouw bestelde product.

Persoonlijke service

Er staat altijd een Vriendelijke collega voor jou klaar om je te helpen.

DRUKVRIEND laat jouw opvallen

Wij bedrukken producten speciaal voor jou. Samen met jou streven wij ernaar om jouw relatiegeschenk of promotieartikel net iets specialer te maken. Dit doen wij door een ruim aanbod van uiteenlopende producten aan te bieden.

Wij helpen jou om het juiste relatiegeschenk te vinden voor elke doelgroep en voor ieder moment. Van strooiartikelen met bedrijfslogo tot luxe give aways en van merchandise tot bier- & wijnpakketten. Wij maken alles persoonlijk.

Beperkt in budget of een strakke deadline? Geen probleem, dat is onze specialiteit! Wanneer je onze digitale drukproef goedgekeurd, gaan wij direct aan de slag.

Print proces uitgelegd

Productie in eigen huis

Door ons uitgebreide machinepark, kunnen wij al onze materialen op verschillende manieren voorzien van een print. 

Wanneer uw digitale drukproef is goedgekeurd, gaan wij direct voor u aan de slag. Alle producten worden door ons zelf geprint, ingepakt en verstuurd. Zo bezorgen wij een glimlach!

Van een nieuwe start tot een jubileum en van een kleinigheid tot iets groots. DRUKVRIEND laat u opvallen. En dat in de ruimste zin des woords.

De voordelen van  bestellen bij Drukvriend

DRUKVRIEND

Op zoek naar een product op maat?

Ben je op zoek naar een speciaal product, een speciale kleur of mis je iets in het assortiment? Geen probleem, ook hiervoor ben je bij Drukvriend aan het juiste adres.

DRUKVRIEND

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een relatie, jouw personeel of voor zomaar als weggevertje? Dan ben je bij Drukvriend aan het juiste adres. Al onze producten zijn volledig te personaliseren met een eigen foto, tekst en/of logo. Zo vind je dus de origineelste relatiegeschenken en promotieartikelen bij ons in het assortiment. Ben je op zoek naar een geschenk voor bijvoorbeeld een jubileum voor één van je medewerkers, een welkomstcadeautje of een weggevertje. Bij Drukvriend ben je aan het juiste adres.

Originele zakelijke geschenken

Het is natuurlijk altijd leuk om iets te krijgen, dit geldt zakelijk gezien ook. Hoe leuk is het dan ook om iets weg te geven waar ook nog eens jouw eigen logo of slogan op staat? Zo pak je gelijk een stukje marketing en klantbinding op. Om te zorgen dat jouw geschenk nog origineler uit de bus komt, kun je gemakkelijk kiezen voor een origineel zakelijk geschenk uit het assortiment van Drukvriend. Al onze cadeaus worden namelijk speciaal voor jou (en dus ook voor je ontvanger) gemaakt. Bij ons vindt je de origineelste relatiegeschenken die jouw relatie zal versterken. 

Originele promotieartikelen

Het 

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Heb je toch nog vragen over onze producten, een bestelling of iets anders? Neem gemakkelijk contact met ons op via zakelijk@drukvriend.nl of 085 30 33 543. Er staat altijd een Vriendelijke collega voor je klaar!