fbpx

DRUKVRIEND laat u opvallen

Voor leuke relatiegeschenken, bedrijfskleding en promotiemateriaal bent u bij DRUKVRIEND aan het juiste adres. Hieronder vind je een overzicht van onze producten. Kun je iets niet vinden, of heb je speciale wensen? Neem dan gewoon even contact met ons op. Vinden we leuk! 

Zakelijke producten

Kleding

Geschenk met logo of tekst

Wij maken gratis een digitale drukproef. Wij printen, verpakken en versturen uw bestelling. Zo bezorgen wij jou een glimlach!

Hoge klantbeoordeling: 9,1

Wij doen er alles aan om te zorgen dat u blij bent met uw bestelling. Omdat wij zelf produceren,
hebben wij een 100% kwaliteitsgarantie

Snelle verzending

Wij verzenden uw bestelling binnen vijf werkdagen. Tevens is decentrale verzending mogelijk.

Zakelijke bedrukkingen

DRUKVRIEND laat u opvallen

Wij helpen u om het juiste relatiegeschenk te vinden voor elke doelgroep en voor ieder moment. Van strooiartikelen met uw bedrijfslogo tot luxe give aways en van merchandise tot bier- & wijnpakketten. Wij maken alles persoonlijk.

Bent u beperkt in budget of heeft u een strakke deadline? Geen probleem, dat is onze specialiteit! Wanneer u onze digitale drukproef heeft goedgekeurd, gaan wij direct aan de slag.  Heeft u extra veel haast? Neem dan contact met ons op.

Wes
Lees verder
“Mooie producten en de levering was sneller dan verwacht!"
Sarah
Lees verder
“Snelle service en een erg leuk cadeau om te geven!"
Jacoba
Lees verder
“Mijn bestelling was helemaal wat ik voor ogen had"

Wij zijn DRUKVRIEND

Wij maken uw relatiegeschenk persoonlijk. Dit doen wij door het geschenk te bedrukken met uw eigen logo, persoonlijke tekst of foto. Wilt u echt opvallen? Dan bent u bij DRUKVRIEND aan het juiste adres!

Geschenk voor elk moment

Van een nieuwe start tot een jubileum en van een kleinigheid tot iets groots. DRUKVRIEND laat u opvallen. En dat in de ruimste zin des woords.

Productie in eigen huis

Wanneer uw digitale drukproef is goedgekeurd, gaan wij direct voor u aan de slag. Alle producten worden door ons zelf geprint, ingepakt en verstuurd. Zo bezorgen wij een glimlach!