fbpx

Verdien geld met jouw foto's

Start vandaag met geld verdienen door het verkopen van afdrukken van jouw foto's
DRUKVRIEND

Verdien geld met het verkopen van afdrukken van jouw foto’s. Van marketing en klantenservice tot productie en verzending, wij nemen dit uit handen. Start vandaag nog met het verkopen van jouw foto’s en ontvang een eerlijke prijs. Wij verkopen fotoafdrukken op diverse materialen op onze platforms. Jij bent de creatie achter jouw foto’s en daarom wordt je daar dan ook voor beloond. Kortom, jij levert ons foto’s aan en wij doen de rest. Makkelijk verdienen toch?

Speciaal voor jou hebben wij een speciaal programma; de DRUKVRIEND vriendencollectie. Heb je een vraag? Bekijk hier de veelgestelde vragen of neem gemakkelijk contact met ons op.

DRUKVRIEND VRIENDENCOLLECTIE

Word onze vriend!

Productie in eigen huis

Wanneer jouw fotoafdrukken worden verkocht, printen en versturen wij het rechtstreeks naar de eindklant. Doordat wij onze eigen printfaciliteit in huis hebben, weten wij zeker dat wij een glimlach bezorgen. Elke dag zorgen onze vriendelijke collega’s ervoor dat de bestellingen binnen vijf werkdagen worden verzonden.

Veelgestelde vragen

Verdienmodel

Dat ligt aan twee factoren:

  • Het materiaal dat wordt verkocht
  • Welke afmeting wordt verkocht

Met de DRUKVRIEND vriendencollectie verdien je een procentueel percentage per verkoop. Wij kunnen dus niet vooraf aangeven hoeveel je in totaal gaat verdienen. Wel hebben we het inzichtelijk gemaakt hoeveel jij verdient per materiaal en afmeting. Zo weet je dus precies wat je overhoudt aan een verkoop.

De verdiende commissie wordt elke maand uitbetaald.

Graag ontvangen we jouw NAW-gegevens plus een aantal additionele gegevens. Hierover nemen we contact met jou op.

Je kan zowel particulier als zakelijk verkopen. Het is dus niet verplicht een KvK-nummer te hebben.

Uploadeisen

Om te zorgen dat de foto in optimale kwaliteit is voor zowel kleine als grote fotoafdrukken, werken wij met vectorbestanden. Heb je de beschikking over een Photoshop bestand? Helemaal prima.

Wij controleren voordat iets online ter verkoop gaat wat de maximaal haalbare afmeting is met de kwaliteit van de foto.

We merken dat onze klanten dit niet willen. Daarom printen wij de foto’s dus ook zonder logo van de beeldmaker.

Als je de verhouding van je foto wilt aanpasten, snijd deze dan in vaste verhoudingen als (1:1, 2:1, 3:2, 4:3 etc.)

Juridisch

Nee. Om deel te kunnen nemen aan onze service dien je eigenaar te zijn van het bestand of daarvoor de rechten hebben voor commercieel gebruik.

De beelden blijven ten alle tijden jouw eigendom. Wij gebruiken de foto’s in bruikleen met toestemming voor commercieel gebruik. Zodra jij aangeeft te willen stoppen, verwijderen wij de fotoproducten.

Wij hebben zelf geen juridische checklist. Wel is er een handig online artikel die het een en ander op een overzichtelijke manier weergeeft in een infographic. Die vind je hier.

Deze vind je hier. Ons privacybeleid vind je hier.

Waarom verkopen via DRUKVRIEND?

Stap 1: meld je aan voor onze service
Stap 2: teken onze samenwerkingsovereenkomst
Stap 3: upload jouw foto’s
Stap 4: begin met geld verdienen

Zodra jij een vriend van ons bent geworden, start ons gezamenlijke avontuur. Wij gaan aan de slag met jouw foto’s en gaan ons best doen om deze zoveel mogelijk te verkopen op verschillende materialen en afmetingen. Zodra er een verkoop is gerealiseerd, gaat het geldballetje voor jou rollen. Jij verdient namelijk geld per verkochte fotoafdruk.

Het enige wat jij moet doen is foto’s aanleveren. Wij nemen voor de rest alles uit handen. Wij zorgen voor de marketing, klantenservice, productie, boekhouding en verzending. Makkelijk hè?

Als vriend krijg jij een speciale pagina op ons DRUKVRIEND platform. Hier zullen ook al jouw aangeboden foto’s uit alle collecties staan. Bij elke fotoafdruk staat vermeldt wie de fotograaf is en wordt er gelinkt naar deze eigen persoonlijke pagina. Tevens komt er een naamsvermelding te staan bij onze partnerplatformen.