fbpx

Vrienden worden?

DRUKVRIEND

Op dit moment zijn wij op zoek naar brand ambassadors om het bereik van  DRUKVRIEND te vergroten. Dit met missie om het voor iedereen mogelijk te maken om een persoonlijk cadeau te kunnen geven.

10% Commissie*

14-daags overzicht

Gratis promotiemateriaal

Vergoeding

Wij willen onze vriendenkring graag uitbreiden. Zodra jij er voor kiest om met ons samen te werken, ontvang je van ons een unieke 10% kortingscode. Deze code kun je delen op jouw eigen social media. Zodra mensen een bestelling plaatsen en daarbij gebruik maken van jouw unieke code, gaat de kassa voor jou rinkelen. Voor iedere bestelling die wordt geplaatst met jouw unieke code, ontvang jij 10% commissie*. Op deze manier kun je dus makkelijk wat extra verdienen. Zodra je actiever post en jouw volgers meer stimuleert, is de kans groter dat je zelf ook meer gaat verdienen.
 

Voordelen

  • Je ontvangt een unieke 10% kortingscode die je ook zelf kunt gebruiken
  • Je ontvangt 10% commissie* over elke aankoop die wordt gedaan i.c.m. jouw unieke code
  • Je ontvangt elke 14 dagen een overzicht met jouw prestaties en jouw te ontvangen commissie*
  • Je ontvangt één keer per maand tips & tricks om jouw post meer bereik te laten krijgen
  • Je ontvangt hulp van één van onze marketingvrienden om jou te helpen met het vergroten van jouw bereik

Enthousiast geworden?

Wij zouden het heel leuk vinden als je enthousiast bent geworden en jezelf zou willen toevoegen aan onze vriendenkring. Je kunt je enthousiasme met ons delen via onderstaand contactformulier of je kunt ons bereiken via het e-mailadres:

vrienden@drukvriend.nl

We hopen je snel te kunnen verwelkomen in onze vriendenkring!

Team DRUKVRIEND

*De commissie wordt berekend over het orderbedrag minus korting, exclusief btw en eventuele verzendkosten, is alleen op particuliere bestellingen van toepassing en is inclusief btw.

vrienden worden?

kom in onze vriendenkring!