Omslagfoto stickers met eigen opdruk - Drukvriend

Stickers

Stickers zijn er in verschillende soorten en maten. Je kan ze gebruiken voor promotie, buitenreclame en vele andere doeleinden.
Afhankelijk van het doel adviseren wij jou over de beste oplossing. Bepaal zelf welk soort, de maat, vorm, bedrukking
en hoeveel stickers je nodig hebt.

 

Keuringssticker met eigen logo - Drukvriend

Keuringstickers

Vanaf €0,00

Contour gesneden sticker met eigen opdruk - Drukvriend

Contour gesneden

Vanaf €0,00

Schoon gesneden sticker met eigen opdruk - Drukvriend

Schoon gesneden

Vanaf €0,00

Slagvaste sticker met eigen opdruk - Drukvriend

Slagvaste stickers

Vanaf €0,00

Gevel sticker met eigen opdruk - Drukvriend

Gevelstickers

Vanaf €0,00

Groot formaat sticker met eigen opdruk - Drukvriend

Groot formaat

Vanaf €0,00

De voordelen van buitenreclame voor jouw bedrijf

Buitenreclame bied jou de mogelijkheid om potentiële klanten op verschillenden momenten en manieren te bereiken. Zo kunnen ze jouw bedrijf bijvoorbeeld tegenkomen tijdens een dagdagelijkse bezigheid of juist tijdens een uitje. Denk hierbij aan onderweg, tijdens het winkelen of tijdens een gezellige borrel op het terras. Combineer jouw buitenreclame bijvoorbeeld met een QR-code om de voorbijganger online naar jouw website te lokken. Hiernaast heeft buitenreclame nog meer voordelen voor jou. Denk hierbij aan:

Met buitenreclame bouwt jouw bedrijf zowel opvallend als onopvallend aan haar bereik. In tegenstelling tot traditionele reclames, kan jouw buitenreclame niet worden overgeslagen. Door tekst en beeld op een goede manier te combineren kun je jouw merk nog beter op de kaart zetten. Door visuele weergave kun je de potentiële voorbijgangen nog sneller en beter bereiken. Tevens kan buitenreclame als extra worden ingezet in jouw marketingcampagne door deze cross mediaal te gebruiken in zowel jouw offline- als online marketing.

Stickers

Keuringstickers
Bij Drukvriend kan je jouw eigen keuringsstickers laten maken. Dit kan ik alle denkbare vormen, maten en kleuren. Bij Drukvriend kan je ook je eigen logo op de keuringssticker zetten als je dat wilt, zonder dat je er extra voor betaald. Als je de keuringsstickers gaat bestellen dan zorgen wij eerst voor een gratis proefdruk, zo kan je kijken of je de keuringsticker goed vindt en akkoord geven. Na akkoord gaan we dan meteen aan de slag voor jou.

Schoon gesneden stickers
Ben je opzoek naar een rechthoekige of vierkante sticker. Dan kan je het beste kiezen voor de schoongesneden sticker. Schoongesneden houdt in dat de randen rechthoekig worden afgesneden. De schoongesneden sticker is makkelijk te gebruiken voor bijvoorbeeld een marketing actie wanneer je deze wilt gaan uitdelen ter promotie. 

Gevelstickers
Door een gevelsticker aan de buitenkant van jouw kantoor te plakken zullen mensen meteen weten dat jouw bedrijf daar zit. Door de gevelsticker zorg je er ook meteen voor dat de huisstijl van jouw bedrijf ook naar voren komt aan de buitenkant van het gebouw. Gevelstickers hebben wij in allerlei diversen maten. Je kan zelf een uniek ontwerp maken met jouw eigen ideeën, maar we willen ook graag met je meedenken en zo zorgen voor de perfecte gevelsticker voor op jouw gebouw.

Groot formaat
Grote stickers worden voornamelijk gebruikt om de zichtbaarheid van een bedrijf te verbeteren. Dit betekend ook dat jij er gebruik van kan maken, om zo op een opvallende manier te adverteren. Wij maken grote stickers in precies het formaat en de vorm met natuurlijk de advertentie of boodschap die jij wilt overbrengen. 

Contour gesneden stickers
Bij Drukvriend kan je jouw eigen contour gesneden stickers laten maken. Dit kan ik alle denkbare vormen, maten en kleuren. Als je de contour gesneden stickers gaat bestellen dan zorgen wij eerst voor een gratis proefdruk, zo kan je kijken of je de contour gesneden sticker goed vindt. Na akkoord gaan we dan meteen aan de slag voor jou.

Stickers als promotiemateriaal
Je kan stickers voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo kan je het ook als promotiemateriaal gebruiken. Stickers zijn voor promotiemateriaal relatief goedkoop, dus zo kan je op een relatief goedkope manier promotie maken voor jouw bedrijf of merk. Promotiestickers worden gebruikt om de bekendheid van jouw bedrijf of merk te vergroten. Je kan ze ook gebruiken om een actie, aanbieding of product te promoten. 

Slagvaste sticker
De slagvaste sticker heeft de sterkste kleefkracht van alle stickers. Door de zeer sterke hechting is de slagvaste sticker zeer geschikt voor zeer ruwe en moeilijk hechtende oppervlakken, zoals kunststof. De dikke laminering zorgt ervoor dat de sticker bestendig is tegen beschadigingen en water. Maar waar zou je zo’n sticker bijvoorbeeld op kunnen plakken? Je kan het op een aanhanger, muren met een lastige hechting en bijvoorbeeld verschillende soorten ondergronden met een lage oppervlaktespanning.