fbpx

Ontwerpen

1. Open onze online ontwerptool via het knopje “ontwerp” op de product-pagina. 
2. Kies of je blanco wilt beginnen of gebruik wilt maken van een door ons gemaakt ontwerp.
3. Ontw
erp het product naar keuze met tekst, foto(‘s) of decoratie.
4. Bes
tel jouw cadeau en wij gaan voor je aan de slag!

Ja dit kan wanneer je ingelogd bent. Heb je nog geen account? Maak dan een account aan.

Wanneer jouw foto een te lage resolutie heeft, zal dit worden aangegeven in de online ontwerptool. Je zult dan een melding krijgen en er verschijnt een oranje bolletje met de melding: lage resolutie. Wanneer dit voorkomt, kun je het beste kiezen om een andere foto te gebruiken. Wanneer dit niet mogelijk is kun je het beste contact met ons opnemen via klantgeluk@drukvriend.nl.

Neem contact met ons op door te bellen naar 085 30 33 543 of te mailen naar klantgeluk@drukvriend.nl. Eén van onze vrienden staat klaar om jou zo snel mogelijk te helpen.

Bestellen & Betalen

Wij streven er naar om jouw bestelling binnen drie werkdagen te verzenden. Mocht dit langer zijn dan normaal, dan nemen wij contact met je op.

De verzendkosten voor bestellingen onder de €50,- bedragen €4,95. Bestellingen boven €50,- worden gratis verzonden. Heb je een couponcode voor een gratis verzending? Vul deze code in en jouw bestelling wordt gratis verzonden.

Jouw bestelling wordt standaard geleverd in een doos die feestelijk is ingepakt. Hij kan dus rechtstreeks naar de ontvanger gestuurd worden.

Nadat jouw bestelling is geplaatst is de kans groot dat wij direct met jouw bestelling aan de slag gaan. Wanneer je iets wilt wijzigen, dien je binnen 4 uur na het plaatsen van de bestelling contact met ons op te nemen. Wanneer je de bestelling wilt annuleren, dien je binnen 2 uur na het plaatsen van de bestelling contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken op het mailadres klantgeluk@drukvriend.nl.

Via iDeal betaal je makkelijk met één van de aangesloten banken.

DRUKVRIEND valt onder de BroGO groep. Het kan dus voorkomen dat er op jouw rekeningafschrift geen DRUKVRIEND, maar BroGO staat. Geen zorgen, dit klopt.

BIC-code: RABONL2U
IBAN nummer: NL30 RABO 0184 8787 99

Jouw couponcode kun je invullen zodra je op het scherm komt om af te  rekenen. Hier kun je in het veld “couponcode”, de couponcode invullen.

Verzenden & Retourneren

Dat hangt af van jouw bestelling. Wanneer het product geschikt is voor brievenbuslevering, zal dit op de product-pagina zijn aangegeven.

Ja dit is mogelijk. Je kunt dit aangegeven wanneer je je bevindt op de afrekenpagina. Wij zullen contact met je opnemen wanneer jouw bestelling klaar staat om af te halen. Hier zullen ook verdere instructies in staan hoe dit in zijn werk gaat. Onze afhaal-locatie bevindt zich aan de Stationsweg 18g te Oude-Tonge.

De bestelling zal geleverd worden door PostNL

Jouw cadeau is uniek en speciaal voor jou gemaakt. Het is daarom ook niet mogelijk om een besteld artikel te retourneren of om te ruilen. Neem bij ontevredenheid over het product contact op met ons op via klantgeluk@drukvriend.nl. Vermeldt hierbij je bestelnummer en waar je ontevreden over bent. Eén van onze vrienden staat klaar om te zorgen dat wij je alsnog tevreden kunnen maken.