Zelf transfers maken - Drukvriend

Transfers

Wil je textiel bedrukken of bedrijfskleding, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij drukken de mooiste DTF-transfers voor op jouw textiel of bedrijfskleding. Wil je de transfers meteen op de kleding bedrukt hebben dan kan dat ook. Heb je al kleding dat bedrukt mag worden, dan kan je dat komen brengen of opsturen en dan zorgen wij dat de transfer(s) bedrukt worden. 
Heb je nog geen kleding waarop het bedrukt kan worden, dan verwijzen wij jouw door naar onze partner “Essaco b.v.” hier vindt je een ruim aanbod met verschillende werkkleding.

De voordelen van buitenreclame voor jouw bedrijf

Buitenreclame bied jou de mogelijkheid om potentiële klanten op verschillenden momenten en manieren te bereiken. Zo kunnen ze jouw bedrijf bijvoorbeeld tegenkomen tijdens een dagdagelijkse bezigheid of juist tijdens een uitje. Denk hierbij aan onderweg, tijdens het winkelen of tijdens een gezellige borrel op het terras. Combineer jouw buitenreclame bijvoorbeeld met een QR-code om de voorbijganger online naar jouw website te lokken. Hiernaast heeft buitenreclame nog meer voordelen voor jou. Denk hierbij aan:

Met buitenreclame bouwt jouw bedrijf zowel opvallend als onopvallend aan haar bereik. In tegenstelling tot traditionele reclames, kan jouw buitenreclame niet worden overgeslagen. Door tekst en beeld op een goede manier te combineren kun je jouw merk nog beter op de kaart zetten. Door visuele weergave kun je de potentiële voorbijgangen nog sneller en beter bereiken. Tevens kan buitenreclame als extra worden ingezet in jouw marketingcampagne door deze cross mediaal te gebruiken in zowel jouw offline- als online marketing.