Omslagfoto relatiegeschenken met eigen opdruk - Drukvriend

Relatiegeschenken

Om de aandacht van klanten, medewerkers of partners vast te houden, is het erg interessant om relatiegeschenken te bedrukken
met jouw logo of tekst. Bij Drukvriend kun je originele cadeaus bedrukken tegen lage prijzen. Laat jouw relatiegeschenken
bedrukken bij Drukvriend en jouw relaties zullen je niet snel vergeten. 


Mok met eigen opdruk - Drukvriend

Mok

Vanaf €2,49

Thermosfles met eigen opdruk - Drukvriend

Thermosfles

Vanaf €7,99

Bidon met eigen opdruk - Drukvriend

Bidon

Vanaf €1,99

Shake beker met eigen opdruk - Drukvriend

Shakebeker

Vanaf €6,99

Tas met eigen opdruk - Drukvriend

Tas

Vanaf €0,99

Paraplu met eigen opdruk - Drukvriend

Paraplu

Vanaf €3,99

Zonnebril met eigen opdruk - Drukvriend

Zonnebril

Vanaf €0,70

USB-stick met eigen opdruk - Drukvriend

USB-stick

Vanaf €2,49

Flakkeese plank

Vanaf €14,99

Powerbank met eigen opdruk - Drukvriend

Powerbank

Vanaf €1,49

De voordelen van buitenreclame voor jouw bedrijf

Buitenreclame bied jou de mogelijkheid om potentiële klanten op verschillenden momenten en manieren te bereiken. Zo kunnen ze jouw bedrijf bijvoorbeeld tegenkomen tijdens een dagdagelijkse bezigheid of juist tijdens een uitje. Denk hierbij aan onderweg, tijdens het winkelen of tijdens een gezellige borrel op het terras. Combineer jouw buitenreclame bijvoorbeeld met een QR-code om de voorbijganger online naar jouw website te lokken. Hiernaast heeft buitenreclame nog meer voordelen voor jou. Denk hierbij aan:

Met buitenreclame bouwt jouw bedrijf zowel opvallend als onopvallend aan haar bereik. In tegenstelling tot traditionele reclames, kan jouw buitenreclame niet worden overgeslagen. Door tekst en beeld op een goede manier te combineren kun je jouw merk nog beter op de kaart zetten. Door visuele weergave kun je de potentiële voorbijgangen nog sneller en beter bereiken. Tevens kan buitenreclame als extra worden ingezet in jouw marketingcampagne door deze cross mediaal te gebruiken in zowel jouw offline- als online marketing.

Relatiegeschenken

Dé betaalbare, efficiënte en effectieve manier van reclame maken is buitenreclame. Met al de producten die wij aanbieden in de categorie buitenreclame, kun je zoveel doen. Denk hierbij aan de vlaggen, spandoeken en gevelborden. Als je deze op een mooie en opvallende manier ontwerpt en op een goede locatie plaatst, dan kan werkelijk waar niemand om jouw bedrijf heen. 

Mok met opdruk
Een mok wordt dagelijks gebruikt op kantoor en is daarmee een functioneel relatiegeschenk voor jouw relaties. Mokken bedrukken met een eigen logo is een specialiteit op zich. De print moet waterbestendig zijn en de kleur moet goed uitkomen. Gelukkig hebben we bij Drukvriend alle benodigde tools in huis om de print er perfect uit te laten komen. Alle mokken worden in onze eigen drukkerij bedrukt door onze druk helden. 

Bidon met opdruk
Een bidon met opdruk is super leuk om als relatiegeschenk weg te geven of te gebruiken tijdens een promotie actie. De Bidon met opdruk is ideaal voor grote bedrukkingen waarop jouw tekst en/of logo bedrukt kan worden. De bidon met opdruk past ook goed in de hedendaagse gezondheidscultuur. Daarom is de Bidon met opdruk altijd een goed idee.

Tas met opdruk
Wil je een tas laten bedrukken met jouw eigen logo of tekst. Tassen worden vaak gebruikt als relatiegeschenk. Tassen met opdruk zijn super praktisch en bieden een goede zichtbaarheid voor jouw bedrijf. Hierdoor is het win-win, want je geeft jouw relatie een praktisch cadeau en jij krijgt meer naamsbekendheid.

Zonnebril met opdruk
Laat jouw bedrijfslogo deze zomer opvallen met een bedrukte zonnebril. Leuk om aan je eigen personeel te geven of aan een relatie. Zo bouw je gemakkelijk naamsbekendheid op, doordat jouw personeel of relatie deze zonnebril gaat dragen.

Flakkeese plank
Ideaal middel om jouw naamsbekendheid te vergroten op een beurs of op een stand. Naast deze duurzame manier, zijn banners ook nog eens geschikt voor elk budget. Het voordeel van onze banners zijn dat deze door het roll up systeem makkelijk te transporteren en opnieuw gebruiken te zijn. Op welke manier laat jij een banner jouw naamsbekendheid vergroten?

Thermosfles met opdruk
Warme koffie of thee meenemen voor onderweg? Dan is een thermosfles natuurlijk ideaal! En hoe leuk is het om dan ook nog eens jouw logo op de thermosfles te bedrukken?
Nog iets wat ideaal is is dat de thermosfles je koude drankje ook lekker koud houdt, maar je warme drankje ook lekker warm. Personaliseer daarom snel jouw eigen thermosfles.

Shakebeker met opdruk
Wil je jouw personeel of relatie verrassen met een sport gerelateerd geschenk? Dan kan je bij ons de leukste shake bekers bestellen met jouw eigen logo of opdruk erop. De shake beker kan thuis gebruikt worden, maar is ook geschikt om mee te nemen naar kantoor, de sportschool of in de auto. Daarom dit is een perfect geschenk voor een sportieveling. 

Pen met opdruk
Wil je jouw logo, bedrijfsnaam of slogan beter onder de aandacht brengen? Kies dan voor gevelreclame volledig op maat. Je kunt gevelreclame volledig naar eigen wens ontwerpen of door Drukvriend laten ontwerpen. Zo helpen wij jouw bedrijf nog beter op te laten vallen. Je kunt jouw gevelreclame laten bedrukken op verschillende materialen. Denk hierbij aan aluminium sandwichpaneel, HPL of ga juist voor een luxe uitstraling door te kiezen voor plexiglas acrylaat.

USB-stick met opdruk
Snel en goedkoop USB-stickers bedrukken met een eigen logo of tekst? Dat kan bij Drukvriend. USB-sticks met logo zijn leuk en handig voor op kantoor voor bijvoorbeeld: catalogussen, jaarverslagen of video’s, maar ook leuk om als relatiegeschenk te geven aan relaties.

Powerbank met opdruk
Een powerbank laten bedrukken als relatiegeschenk? Hoe leuk is dat! De powerbank is een geweldig relatiegeschenk en handig voor iedereen. Onze smartphones lopen namelijk sneller leeg dan we zouden willen. Daarom is de powerbank met opdruk zowel leuk als handig.