Mok met eigen opdruk - Drukvriend

Mok met opdruk

Een mok wordt dagelijks gebruikt op kantoor en is daarmee een functioneel relatiegeschenk voor jouw relaties. Mokken bedrukken met een eigen logo is een specialiteit op zich. De print moet waterbestendig zijn en de kleur moet goed uitkomen. Gelukkig hebben we bij Drukvriend alle benodigde tools in huis om de print er perfect uit te laten komen. Alle mokken worden in onze eigen drukkerij bedrukt door onze druk helden. 

De voordelen van buitenreclame voor jouw bedrijf

Buitenreclame bied jou de mogelijkheid om potentiële klanten op verschillenden momenten en manieren te bereiken. Zo kunnen ze jouw bedrijf bijvoorbeeld tegenkomen tijdens een dagdagelijkse bezigheid of juist tijdens een uitje. Denk hierbij aan onderweg, tijdens het winkelen of tijdens een gezellige borrel op het terras. Combineer jouw buitenreclame bijvoorbeeld met een QR-code om de voorbijganger online naar jouw website te lokken. Hiernaast heeft buitenreclame nog meer voordelen voor jou. Denk hierbij aan:

Met buitenreclame bouwt jouw bedrijf zowel opvallend als onopvallend aan haar bereik. In tegenstelling tot traditionele reclames, kan jouw buitenreclame niet worden overgeslagen. Door tekst en beeld op een goede manier te combineren kun je jouw merk nog beter op de kaart zetten. Door visuele weergave kun je de potentiële voorbijgangen nog sneller en beter bereiken. Tevens kan buitenreclame als extra worden ingezet in jouw marketingcampagne door deze cross mediaal te gebruiken in zowel jouw offline- als online marketing.