Omslagfoto kleding met eigen opdruk - Drukvriend

Kleding en transfers

Bedrukking op werkkleding zorgt voor een nette en professionele uitstraling. Door gebruik te maken van bedrukte werkkleding
vergroot je de herkenbaarheid van jouw merk: met bedrukte werkkleding worden jouw medewerkers het visitekaartje
van jouw bedrijf.

Kleding met eigen opdruk - Drukvriend

Kleding met opdruk

Zelf transfers maken - Drukvriend

Transfers

De voordelen van buitenreclame voor jouw bedrijf

Buitenreclame bied jou de mogelijkheid om potentiële klanten op verschillenden momenten en manieren te bereiken. Zo kunnen ze jouw bedrijf bijvoorbeeld tegenkomen tijdens een dagdagelijkse bezigheid of juist tijdens een uitje. Denk hierbij aan onderweg, tijdens het winkelen of tijdens een gezellige borrel op het terras. Combineer jouw buitenreclame bijvoorbeeld met een QR-code om de voorbijganger online naar jouw website te lokken. Hiernaast heeft buitenreclame nog meer voordelen voor jou. Denk hierbij aan:

Met buitenreclame bouwt jouw bedrijf zowel opvallend als onopvallend aan haar bereik. In tegenstelling tot traditionele reclames, kan jouw buitenreclame niet worden overgeslagen. Door tekst en beeld op een goede manier te combineren kun je jouw merk nog beter op de kaart zetten. Door visuele weergave kun je de potentiële voorbijgangen nog sneller en beter bereiken. Tevens kan buitenreclame als extra worden ingezet in jouw marketingcampagne door deze cross mediaal te gebruiken in zowel jouw offline- als online marketing.

Kleding en transfers

Dé betaalbare, efficiënte en effectieve manier van reclame maken is buitenreclame. Met al de producten die wij aanbieden in de categorie buitenreclame, kun je zoveel doen. Denk hierbij aan de vlaggen, spandoeken en gevelborden. Als je deze op een mooie en opvallende manier ontwerpt en op een goede locatie plaatst, dan kan werkelijk waar niemand om jouw bedrijf heen. 

Kleding met opdruk
Drukvriend heeft veel mogelijkheden voor het bedrukken van werkkleding, dit komt door de partner “Essaco b.v.”. Essaco b.v. heeft een ruim assortiment aan werkkleding die bedrukt kan worden met de transfers van Drukvriend. Zo zorgen we samen ervoor dat jouw bedrijfskleding er op en top uitziet.

T-shirt met opdruk
Een t-shirt bedrukken met jouw logo? Bedrukte t-shirts kunnen op veel verschillende manieren gebruikt worden. Je kan bedrukte t-shirts gebruikn als promotiemateriaal, maar ook als relatiegeschenk. Heb je bijvoorbeeld binnenkort een event en wil je daar t-shirts voor bedrukken. Dan kan dat bij ons! Als jij je logo aanlevert en erbij zet hoe je het graag bedrukt wilt hebben dan zorgen wij voor een offerte en gratis proefdruk. Als we daarna akkoord van jou hebben dan gaan we voor je aan de slag en kan jouw personeel de blits maken met de bedrukte t-shirts.

Trui met opdruk
Er wordt veel gebruik gemaakt van truien als bedrijfskleding. We hebben in Nederland een klimaat waar we minimaal één keer per jaar een trui dagen. Als promotiemiddel is het bedrukken van truien een goed idee. In het assortiment van “Essaco b.v.” vindt je verschillende kleuren, soorten en maten; slanke tot medium pasvormen. Kijk daarom snel bij “Essaco b.v.” en vindt jouw trui om te bedrukken.

Transfers
Wil je textiel bedrukken of bedrijfskleding, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij drukken de mooiste DTF-transfers voor op jouw textiel of bedrijfskleding. Wil je de transfers meteen op de kleding bedrukt hebben dan kan dat ook. Heb je al kleding dat bedrukt mag worden, dan kan je dat komen brengen of opsturen en dan zorgen wij dat de transfer(s) bedrukt worden. 
Heb je nog geen kleding waarop het bedrukt kan worden, dan verwijzen wij jouw door naar onze partner “Essaco b.v.” hier vindt je een ruim aanbod met verschillende werkkleding.

Hoodie met opdruk
Hoodies kunnen worden gepersonaliseerd met jouw eigen logo of ontwerp. Je kan deze hoodies dan gebruiken als werkkleding, maar ook als promotiemateriaal of relatiegeschenk. Niks is te gek.

Broek met opdruk
Wil je graag broeken laten bedrukken met jouw logo of ontwerp. Door de samenwerking met “Essaco b.v.” kunnen we diverse werkbroeken aanbieden en deze voor jou bedrukken.  Zo zorg je ervoor dat jouw personeel er netjes bij loop en dat jouw bedrijf meer naamsbekendheid opbouwt.