Keuringssticker met eigen logo - Drukvriend

Keuringstickers

Bij Drukvriend kan je jouw eigen keuringsstickers laten maken. Dit kan ik alle denkbare vormen, maten en kleuren. Bij Drukvriend kan je ook je eigen logo op de keuringssticker zetten als je dat wilt, zonder dat je er extra voor betaald. Als je de keuringsstickers gaat bestellen dan zorgen wij eerst voor een gratis proefdruk, zo kan je kijken of je de keuringsticker goed vindt en akkoord geven. Na akkoord gaan we dan meteen aan de slag voor jou.

De voordelen van buitenreclame voor jouw bedrijf

Buitenreclame bied jou de mogelijkheid om potentiële klanten op verschillenden momenten en manieren te bereiken. Zo kunnen ze jouw bedrijf bijvoorbeeld tegenkomen tijdens een dagdagelijkse bezigheid of juist tijdens een uitje. Denk hierbij aan onderweg, tijdens het winkelen of tijdens een gezellige borrel op het terras. Combineer jouw buitenreclame bijvoorbeeld met een QR-code om de voorbijganger online naar jouw website te lokken. Hiernaast heeft buitenreclame nog meer voordelen voor jou. Denk hierbij aan:

Met buitenreclame bouwt jouw bedrijf zowel opvallend als onopvallend aan haar bereik. In tegenstelling tot traditionele reclames, kan jouw buitenreclame niet worden overgeslagen. Door tekst en beeld op een goede manier te combineren kun je jouw merk nog beter op de kaart zetten. Door visuele weergave kun je de potentiële voorbijgangen nog sneller en beter bereiken. Tevens kan buitenreclame als extra worden ingezet in jouw marketingcampagne door deze cross mediaal te gebruiken in zowel jouw offline- als online marketing.