Foto op hout

Glad hout

Ben je op zoek naar een unieke manier om jouw bedrijf op de kaart te zetten? Is dan printen op hout dan niet iets voor jou? Bij Drukvriend zit je dan goed. Fotohout is namelijk al jaren een begrip in de wereld van wanddecoratie. Hierdoor konden wij natuurlijk niet achterblijven. Wij bieden diverse bedrukkingsmogelijkheden voor jouw bedrijf of merk. Of je je kantoor wilt opfleuren, een houten stoepbord of een indrukwekkende houten menukaart. Wij drukken alles op alles!

De voordelen van buitenreclame voor jouw bedrijf

Buitenreclame bied jou de mogelijkheid om potentiële klanten op verschillenden momenten en manieren te bereiken. Zo kunnen ze jouw bedrijf bijvoorbeeld tegenkomen tijdens een dagdagelijkse bezigheid of juist tijdens een uitje. Denk hierbij aan onderweg, tijdens het winkelen of tijdens een gezellige borrel op het terras. Combineer jouw buitenreclame bijvoorbeeld met een QR-code om de voorbijganger online naar jouw website te lokken. Hiernaast heeft buitenreclame nog meer voordelen voor jou. Denk hierbij aan:

Met buitenreclame bouwt jouw bedrijf zowel opvallend als onopvallend aan haar bereik. In tegenstelling tot traditionele reclames, kan jouw buitenreclame niet worden overgeslagen. Door tekst en beeld op een goede manier te combineren kun je jouw merk nog beter op de kaart zetten. Door visuele weergave kun je de potentiële voorbijgangen nog sneller en beter bereiken. Tevens kan buitenreclame als extra worden ingezet in jouw marketingcampagne door deze cross mediaal te gebruiken in zowel jouw offline- als online marketing.