Gevel sticker met eigen opdruk - Drukvriend

Gevelsticker

Door een gevelsticker aan de buitenkant van jouw kantoor te plakken zullen mensen meteen weten dat jouw bedrijf daar zit. Door de gevelsticker zorg je er ook meteen voor dat de huisstijl van jouw bedrijf ook naar voren komt aan de buitenkant van het gebouw. Gevelstickers hebben wij in allerlei diversen maten. Je kan zelf een uniek ontwerp maken met jouw eigen ideeën, maar we willen ook graag met je meedenken en zo zorgen voor de perfecte gevelsticker voor op jouw gebouw.

De voordelen van buitenreclame voor jouw bedrijf

Buitenreclame bied jou de mogelijkheid om potentiële klanten op verschillenden momenten en manieren te bereiken. Zo kunnen ze jouw bedrijf bijvoorbeeld tegenkomen tijdens een dagdagelijkse bezigheid of juist tijdens een uitje. Denk hierbij aan onderweg, tijdens het winkelen of tijdens een gezellige borrel op het terras. Combineer jouw buitenreclame bijvoorbeeld met een QR-code om de voorbijganger online naar jouw website te lokken. Hiernaast heeft buitenreclame nog meer voordelen voor jou. Denk hierbij aan:

Met buitenreclame bouwt jouw bedrijf zowel opvallend als onopvallend aan haar bereik. In tegenstelling tot traditionele reclames, kan jouw buitenreclame niet worden overgeslagen. Door tekst en beeld op een goede manier te combineren kun je jouw merk nog beter op de kaart zetten. Door visuele weergave kun je de potentiële voorbijgangen nog sneller en beter bereiken. Tevens kan buitenreclame als extra worden ingezet in jouw marketingcampagne door deze cross mediaal te gebruiken in zowel jouw offline- als online marketing.