fbpx

Foto op plexiglas groot

Een foto op plexiglas past in werkelijk ieder huis, bijgebouw of bedrijfspand. Laten zien waar jij trots op bent aan anderen, maar ook als decoratie voor jezelf. Je kunt even terugdenken aan het moment waarop de afgebeelde foto is gemaakt. Vakanties, speciale momenten of een plaat die je niet zelf hebt geschoten, voor Drukvriend maakt het niet uit, als jij er maar een speciaal gevoel van krijgt.

Een foto op plexiglas groot moet van goede kwaliteit zijn. Omdat jij voor een groter formaat wil gaan, is het belangrijk dat er met de juiste apparatuur wordt gewerkt. Hoe groter een foto af wordt gedrukt, hoe meer er van dergelijke apparatuur wordt gevraagd. Bij Drukvriend werken we enkel met de allerbeste machines. Op die manier kunnen wij de klant voorzien van geweldige kwaliteit en blijft de klanttevredenheid goed.

Foto op Plexiglas - 120 x 80 cm
Foto op Plexiglas

Foto op plexiglas groot voor ieder interieur

Ieder persoon heeft zijn of haar eigen smaak, woning of leefruimte. Wie kinderen heeft, heeft voor de kinderen een aparte slaapkamer. Zij willen deze zelf decoreren, net zoals jij de inrichting van de woon- en eigen slaapkamer bepaalt. De interieurwereld staat de laatste jaren in de picture. Dit is onder meer te danken aan het internet. We zien dagelijks geweldige interieurs en verschillende stijlen voorbijkomen, dit willen we maar wat graag in onze eigen woningen verwerken.

Het resultaat? Veel verschillende stijlen. Industriële, Scandinavische, bohemische, landelijke interieurs, we zien van alles. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden die zich tegenwoordig voordoen. Maar een foto op plexiglas groot, die past eigenlijk tussen ieder interieur. De afmeting bepaal jij zelf, maar over smaak valt niet te twisten. Onze foto’s op plexiglas zijn door gebruik te maken van eigen foto’s uniek. Er is letterlijk niemand met hetzelfde stuk kunst in zijn of haar woning!

Foto op plexiglas als cadeau

Een cadeau geven is en blijft een lastig iets. Wanneer weet je nu zeker of iemand er wel echt blij mee is? Geef je iets waar diegene wat mee kan doen, of ga je liever voor een hebbedingetje? Een foto op plexiglas groot geven is altijd een goed idee. Jij hebt een prachtige foto van de kinderen, kleinkinderen of wat anders van de jarige job. Door dit op plexiglas te laten drukken door Drukvriend weet jij zeker dat je een origineel cadeau hebt dat in de smaak zal vallen. 

Kunst doet iets met mensen, jouw cadeau dus ook. Zeker wanneer mensen een band of speciaal gevoel hebben met datgene dat wordt afgebeeld op de foto, raken zij er emotioneel bij betrokken. Er is niets mooiers dan een cadeau krijgen dat emotie oproept. Een foto op plexiglas groot kan op die manier voor plezier zorgen, een glimlach op het gezicht toveren, diegene laten beseffen dat het leven mooi is of even rustig aan te doen. Jij weet het beste wat je de ontvanger kunt geven. 

Ieder mens is anders, maar gevoelens hebben we allemaal. Een cadeau geven dat bepaalde gevoelens oproept is sterk. Diegene hecht daardoor veel waarde aan het cadeau en zal dit meer waarderen dan een ‘normaal’ cadeau dat iedereen geeft. Daarnaast heeft diegene straks wat in huis hangen waarover kan worden gepraat met gasten. Een foto op plexiglas groot kan vragen opleveren, dit is natuurlijk afhankelijk van het soort foto dat af wordt gebeeld.

Hoekfoto Plexiglas

Voorbeelden

Om je in goede banen te leiden, geeft Drukvriend je wat voorbeelden met betrekking tot het toekomstige cadeau:

  • Iemand die helemaal weg is van vakanties kan jij een plexiglas foto geven waarop een hagelwit strand wordt afgebeeld. Of vakantiefoto’s die je van zijn of haar wederhelft of kind(eren) hebt gekregen. 
  • Iemand die van de natuur houdt, kan een foto die met de natuur te maken heeft erg waarderen. Probeer te achterhalen waar diegene graag komt en laat dit afdrukken.
  • Een persoon die weg is van dieren kan natuurlijk een foto van een dier op plexiglas waarderen. Welk dier? Dat hangt van de persoon af. Misschien houdt diegene wel van olifanten of leeuwen. Weet je niet van welke dieren de ontvanger houdt? Kies dan een dier wat jij bij hem of haar vindt passen vanwege het innerlijk. Dat gaat hoe dan ook gewaardeerd worden.
  • Iemand die weg is van steden of een favoriete stad heeft, kan je een plexiglas foto geven waarop deze of een willekeurige stad wordt afgebeeld. Iemand uit Amsterdam kan een foto van de grachten waarderen, een Rotterdammer is waarschijnlijk wat meer weg van de Rotterdamse skyline.

Gemakkelijk online ontwerpen

Full colour bedrukking

Binnen 3 werkdagen verzonden

Foto van overledenen

Iemand die overleden is, kan lang in de gedachten blijven hangen. Je mist diegene, maar na verloop van tijd maakt rouwen plaats voor het terugdenken aan mooie tijden. Dingen die jij samen hebt meegemaakt met iemand die is overleden, momenten die jullie samen hebben gedeeld, of deze nu goed of minder goed waren, maar dat jij van diegene houdt, is een understatement. 

Hoe mooi is het om een portret van iemand waar je van houdt in huis te hebben hangen? Zeker wanneer diegene niet meer onder jullie is, is het extra mooi om deze een plekje te gunnen in je huis. De plek waar jij je het prettigst voelt, daar is diegene dan ook te vinden. Misschien vertelde diegene je wel altijd dat je van het leven moet genieten, of heb je andere levenslessen geleerd, daar kan je aan terugdenken wanneer je diegene weer ziet hangen.

Een foto op plexiglas groot kan jouw wens in vervulling laten gaan. Wij kunnen bij Drukvriend portretten op groot formaat afdrukken, deze zijn altijd voorzien van geweldige kwaliteit. Een scherpe foto waar jij van kunt genieten, je gedachten door kunt verzetten of gewoon even bij weg kunt dromen. Even iemand missen. Even terugdenken aan iemand. Wij maken het mogelijk.

Verschillende afmetingen

Een foto op plexiglas groot is natuurlijk relatief, wat voor de een groot is, hoeft voor een ander niet groot te zijn. Bij Drukvriend drukken we foto’s in verschillende formaten op plexiglas. Van 20 cm bij 30 cm tot 70 cm bij 140 cm, bij ons is alles mogelijk. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om voor een staande, liggende of vierkante variant te kiezen. Wij doen er alles aan om jouw project te laten slagen, de foto moet tot zijn recht komen.

Foto op Plexiglas - 90 x 60 cm
Foto op Plexiglas - 140 x 70 cm

Grote kamers vragen om grote afmetingen

Wie een groot huis heeft met grote kamers wil natuurlijk een foto op plexiglas groot. Een kleinere variant op een hogere, brede muur valt vaak weg. Dat willen we niet hebben, wie een foto op plexiglas groot bestelt, wil dat deze opvalt. Dat kan bij zulke plekken in huis alleen wanneer de foto ook op redelijk formaat wordt gedrukt.

Kies bij grote muren daarom voor een groter formaat plexiglas foto’s. Een tip van Drukvriend: zorg ervoor dat je van tevoren even uittekent hoe groot de foto uiteindelijk zal zijn. Niet letterlijk op de muur, maar op een blad. Een andere mogelijkheid is het gebruiken van latten. Deze kunnen perfect op maat worden gezaagd, in de vorm van een ruit of vierkant. Zo ziet men direct hoe groot het zal zijn.

Kleinere varianten naast elkaar

Wat we steeds vaker terug zien komen is het laten afdrukken van meerdere kleine foto’s op plexiglas. Dit heeft enkele voordelen. Omdat het niet uit één foto bestaat, wordt het wat speelser. Je kunt verschillende foto’s met hetzelfde onderwerp laten drukken. Denk bijvoorbeeld aan het onderwerp ‘wilde dieren’. Men kiest voor foto 1 voor een groep leeuwen, foto 2 is een close-up foto van een olifant, foto 3 zien we een giraffe met twee zebra’s terugkomen en op de 4e foto staat een ander exotisch dier.

Deze foto’s kunnen samen worden gebracht op een speciale plek en op worden gevuld met andere producten. Wanneer deze ook aansluiten op het onderwerp van de foto’s heb je een echte match. 

Andere voorbeelden voor een onderwerp kunnen een bepaalde sport, hobby, stad, favoriete plek of familie zijn. Eigenlijk zijn er zo veel mogelijkheden, zo lang je het maar ‘eigen’ maakt. Met onze foto op plexiglas groot kan jij unieke kunst laten maken, niemand anders heeft dit in huis. Dat maakt onze producten speciaal.

Wacht niet langer

Op zoek naar een manier om die ene leuke foto te vereeuwigen? Stop met zoeken, je hebt het gevonden!

Hoe wordt een foto op plexiglas groot gemaakt?

Een foto op plexiglas groot wordt op een speciale manier gedrukt. Bij Drukvriend kan jij naast plexiglas ook voor een foto op kurk of foto op canvas kiezen. Wanneer jij voor een foto op plexiglas groot kiest, gaan onze printers direct na bestelling voor je aan de slag. De foto wordt opgenomen door de printer en deze print de afbeeldingen met speciale technieken aan de achterkant.

Wist je dat een printer ‘wit’ normaalgesproken niet kan printen? De printers van Drukvriend kunnen dat juist wel, daarom zijn zo uniek. Aan de achterzijde van de plexiglas plaat worden eerst de kleuren van de foto geprint (CMYK) en dan afgedekt met een volledig witte laag. Door op de achterzijde van het plexiglas te printen, behoudt de voorzijde haar mooie glans.

Foto op Plexiglas - 120 x 70 cm
Foto op Plexiglas - 100 x 70 cm

Voordelen foto op plexiglas groot

Een van de grootste voordelen van het gebruik van plexiglas ten opzichte van normaal glas is dat dit niet snel breekt, ook niet wanneer het valt. Het is minder breekbaar, krasbestendig en minder zwaar.

Doordat de foto op plexiglas groot niet van normaal glas is gemaakt, is deze beter te bekijken wanneer de zon erop staat. Bij normaal glas weerkaatst de zon, bij plexiglas is dit niet het geval. 

Een foto op plexiglas groot heeft daarnaast nog één groot voordeel: de kleuren vervagen niet. Bij andere kunstwerken of drukwerk kunnen de kleuren na verloop van tijd gaan vervagen, niet wanneer jij voor een foto op plexiglas kiest. Door het plexiglas zelf en de goede kwaliteit blijft deze decennialang van ongekend goede kwaliteit.

Foto op plexiglas voor zakelijke klanten

Er is niets leuker dan het hebben van een toffe werkplek. Ga jij graag naar kantoor? Zo ja, komt dit door de sfeer die er hangt of omdat jullie zo’n ontzettend leuke werkplek hebben? Bij sommige werkgevers wordt er veel geïnvesteerd om een mooie werkplek te creëren, een foto op plexiglas groot kan daaraan bijdragen. 

Als eigenaar van een bedrijf is het ontzettend belangrijk om je werknemers een fijne plek te bieden. Wie op een goede werkplek neer wordt gezet, voert zijn of haar werkzaamheden beter uit. Een inspirerende plek maakt het werken daarnaast ook eenvoudiger. De dagen vliegen voorbij en mensen vinden het leuker om even te blijven hangen.

Hang daarom een foto op plexiglas groot op aan de muren van je kantoor. Een foto van een teamuitje, kernwaarden die worden uitgebeeld of iets heel anders dat voor vrolijkheid zorgt.  Wanneer jij goed bent voor je werknemers of collega’s, zijn zij dat ook voor jou.

Heb je geen idee wat je neer moet hangen op kantoor? Vraag het de werknemers zelf. Waar zouden zij vrolijk van worden? Wat hebben zij nodig op kantoor om nog productiever te worden en fijn te kunnen werken? Geef daar gehoor aan. Naast particulieren levert Drukvriend ook aan zakelijke relaties. 

Wist je dat we bij Drukvriend ook andere bedrukte producten verkopen? Ideaal voor relatiegeschenken tijdens de feestdagen. Zet je zakelijke relaties in het zonnetje met een mok met foto of bier met eigen etiket.

Cadeau met foto en tekst

Je maakt gemakkelijk online jouw cadeau persoonlijk.
Wij printen, verpakken en versturen jouw bestelling.
Zo bezorgen wij jou een glimlach!

Hoge klantbeoordeling: 9,1

Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat je blij bent
met jouw bestelling. Omdat wij zelf produceren,
hebben wij een 100% kwaliteitsgarantie

Snelle verzending

Wij verzenden jouw bestelling binnen drie werkdagen.
Bestel je voor meer dan €50,- ? Dan wordt jouw
pakketje gratis bij jou thuisbezorgd!

Gespecialiseerd in persoonlijke geschenken

Bij Drukvriend kan je, naast een foto op plexiglas groot, ook terecht voor andere persoonlijke geschenken. Leuk voor verjaardagen, jubileums, speciale dagen of gewoon om een kleinigheidje te geven zonder reden. Gepersonaliseerde cadeaus zijn altijd leuker om te krijgen.

De reden hiervan is simpel: je weet dat iemand moeite heeft gedaan om een passend cadeau te vinden voor jou. Speciaal voor jou. Diegene is niet even naar het centrum van de stad gelopen om daar de eerste de beste winkel te bezoeken, er is nu echt moeite gedaan. Iemand heeft laten zien dat de ontvanger van het cadeau voor hem of haar speciaal is, anders doet iemand niet zo veel moeite.

Je perfecte bedrukte cadeaus vind je bij Drukvriend, dé specialist in bedrukte producten. Leuk om te krijgen, nog leuker om te geven.

Snel geleverd

Niet iedereen is altijd even georganiseerd. Door een drukke planning kan er soms nog wel eens een verjaardag of speciale dag tussendoor schieten. Ook deze mensen kunnen bij Drukvriend hun hart ophalen: een foto op plexiglas groot is binnen drie werkdagen geleverd. Onze machines werken snel, nauwkeurig en maken de mooiste creaties binnen enkele dagen gereed voor verzending. Door ons geweldige team kan jij je foto op plexiglas groot al binnen drie dagen thuis verwachten.

Ook wanneer een verjaardag nadert ben je dus voorzien van een speciaal cadeau.

Naambord RVS-look liggend

Een foto op plexiglas groot ontwerpen

Wanneer jij een foto op plexiglas groot wil ontwerpen, maak je gebruik van onze ontwerptool. In de ontwerptool plaats je de foto, resolutie en geef je aan of de foto liggend, staand of vierkant af moet worden gedrukt. Wanneer alles in orde is en je de order hebt bevestigd, gaan onze apparaten voor je aan de slag. 

Je wordt in de tussentijd per mail op de hoogte gehouden van jouw bestelling. We geven aan wanneer je foto op plexiglas groot wordt ontwikkeld, wanneer deze gereed is en je krijgt een mailtje als het pakket verzonden is. Onze zendingen worden altijd voorzien van een track & trace code, zo kan je op de dag van bezorging in de gaten houden wanneer ze het pakket af komen leveren.

Je creatie tussentijds opslaan

Niet iedereen heeft altijd alle tijd van de wereld, bij Drukvriend begrijpen we dat. Ook hierin denken we met je mee. Stel je voor: je bent bezig met het ontwerpen van een foto op plexiglas groot, hebt na tien minuten zoeken eindelijk de juiste foto gevonden maar dan moet je plotseling weg. Je hond heeft het aan de stok met een andere hond of laat het plotseling lopen, je moeder roept omdat je nu echt moet komen eten of er iets anders aan de hand. Wat het ook is, jij kunt je ontwerp niet afmaken. 

Gelukkig is er niks aan de hand, jij hebt namelijk een account bij Drukvriend en kunt ontwerpen daarom opslaan. Handig voor als je even in tijdnood zit en je een volgende keer verder wil werken. Ook kan je je idee even laten bezinken en de volgende dag verder gaan met ontwerpen. 

Horen we je nu ‘maar ik heb nog geen account’ denken? Maak er dan snel een aan, dat doe je hier

Meedenkend zijn

Bij Drukvriend proberen we er alles aan te doen om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Door mee te denken met de klant, een speciale ontwerptool te hebben ontwikkeld en je op de hoogte te houden van ontwikkelingen, ben jij bij ons het beste geholpen.

Heb je vragen over onze producten of een order? Neem dan contact met ons op.

Foto op plexiglas groot bestellen

Ben jij er ook van overtuigd dat een foto op plexiglas groot nog mist in jouw huis? Of dat van een ander? En wil je daar verandering in brengen? Dat begrijpen we!

Je bestelt je foto op plexiglas groot gemakkelijk in onze webshop, klik hier om jouw creatie te maken en direct te bestellen. Binnen 3 werkdagen wordt jouw bestelling verzonden.