Omslagfoto drank en etenswaren met eigen opdruk - Drukvriend

Drank en etenswaren

Met een lekker relatiegeschenk maakt u al uw relaties blij.
Kies voor een goede kwaliteitswijn, een heerlijke cava of
een goed gevulde snoeppot. Natuurlijk met uw logo of eigen ontwerp

Wijnfles met eigen opdruk - Drukvriend

Wijn

Vanaf €3,50

Bierfles met eigen opdruk - Drukvriend

Bier

Vanaf €2,15

Cava met eigen opdruk - Drukvriend

Cava

Vanaf €3,50

Snoeppot met eigen opdruk - Drukvriend

Snoeppot

Vanaf €6,25

De voordelen van buitenreclame voor jouw bedrijf

Buitenreclame bied jou de mogelijkheid om potentiële klanten op verschillenden momenten en manieren te bereiken. Zo kunnen ze jouw bedrijf bijvoorbeeld tegenkomen tijdens een dagdagelijkse bezigheid of juist tijdens een uitje. Denk hierbij aan onderweg, tijdens het winkelen of tijdens een gezellige borrel op het terras. Combineer jouw buitenreclame bijvoorbeeld met een QR-code om de voorbijganger online naar jouw website te lokken. Hiernaast heeft buitenreclame nog meer voordelen voor jou. Denk hierbij aan:

Met buitenreclame bouwt jouw bedrijf zowel opvallend als onopvallend aan haar bereik. In tegenstelling tot traditionele reclames, kan jouw buitenreclame niet worden overgeslagen. Door tekst en beeld op een goede manier te combineren kun je jouw merk nog beter op de kaart zetten. Door visuele weergave kun je de potentiële voorbijgangen nog sneller en beter bereiken. Tevens kan buitenreclame als extra worden ingezet in jouw marketingcampagne door deze cross mediaal te gebruiken in zowel jouw offline- als online marketing.

Drank en etenswaren

Dé betaalbare, efficiënte en effectieve manier van reclame maken is buitenreclame. Met al de producten die wij aanbieden in de categorie buitenreclame, kun je zoveel doen. Denk hierbij aan de vlaggen, spandoeken en gevelborden. Als je deze op een mooie en opvallende manier ontwerpt en op een goede locatie plaatst, dan kan werkelijk waar niemand om jouw bedrijf heen. 

Wijn met eigen etiket
Laat jouw bedrijfsnaam, logo of marketing uiting op hoogte de aandacht trekken. Door te kiezen voor een spandoek kun je de aandacht van een voorbijganger op diverse manieren trekken. Ideaal middel om te gebruiken op een evenement, langs de weg of aan jouw pand. Door de diverse materialen, afmetingen en toepassingen kun je voor elke gelegenheid gebruik maken van een spandoek. Ben je het spandoek zat? Kies er dan voor om alleen het spandoek te vervangen en een nieuw doek te bestellen.

Cava met eigen etiket
Ze hangen hoog en wapperen in de wind. Vlaggen zijn effectieve producten die jou kunnen helpen om meer bekendheid voor jouw bedrijf te krijgen. Het assortiment aan vlaggen bestaat uit verschillende materialen, vormen en maten. Allen helemaal naar eigen wens te ontwerpen en aan te vullen met accessoires. Natuurlijk kunnen wij jou ook helpen met het ontwerp. Standaard worden onze vlaggen gemaakt van wind- en regenbestendig materiaal. Ideaal middel voor buitenreclame dus!

Bier met eigen etiket
Laat jouw merk opvallen met een bedrukte strandvlag. Ideaal om tijdelijk buiten of op een locatie te plaatsen. Door het makkelijke gebruik en de vele toepasbaarheden, kun je beachflags inzetten voor meerdere toepassingen. Door deze goedkope variant van buitenreclame, kun je kiezen om na een periode te wisselen van vlag. Zo kun jij bijvoorbeeld mee gaan met het seizoen of juist jouw product, bedrijf of merk mee laten liften op een tijdelijke trend of hype.

Snoeppot met eigen etiket
Wil jij als winkelier je producten of acties beter onder de aandacht brengen? Kies dan voor bedrukte reclameborden. Je kunt bij Drukvriend gemakkelijk online jouw reclameborden bestellen of laten ontwerpen. Zo streven wij samen met jou naar het beste resultaat. Door de verschillende materialen en afmetingen zit er in ieder budget iets wils. Ideaal middel om jouw marketingmix mee uit te laten breiden.