Bierfles met eigen opdruk - Drukvriend

Bier met etiket

Wil je bier als relatiegeschenk geven, maar dan op een originele manier? 

Geef een bierflesje met je eigen logo of persoonlijke tekst cadeau! U kunt kiezen uit de biersoorten Blond, Dubbel of Tripel in een fles van 0,75 liter. Vervolgens kunt u uw eigen etiket ontwerpen met verschillende designs. 

De bierflessen zijn in verschillende vormen te bestellen. Ze zijn los verkrijgbaar, in een gepersonaliseerde bierkist en met een gepersonaliseerd bierglas.

De voordelen van buitenreclame voor jouw bedrijf

Buitenreclame bied jou de mogelijkheid om potentiële klanten op verschillenden momenten en manieren te bereiken. Zo kunnen ze jouw bedrijf bijvoorbeeld tegenkomen tijdens een dagdagelijkse bezigheid of juist tijdens een uitje. Denk hierbij aan onderweg, tijdens het winkelen of tijdens een gezellige borrel op het terras. Combineer jouw buitenreclame bijvoorbeeld met een QR-code om de voorbijganger online naar jouw website te lokken. Hiernaast heeft buitenreclame nog meer voordelen voor jou. Denk hierbij aan:

Met buitenreclame bouwt jouw bedrijf zowel opvallend als onopvallend aan haar bereik. In tegenstelling tot traditionele reclames, kan jouw buitenreclame niet worden overgeslagen. Door tekst en beeld op een goede manier te combineren kun je jouw merk nog beter op de kaart zetten. Door visuele weergave kun je de potentiële voorbijgangen nog sneller en beter bereiken. Tevens kan buitenreclame als extra worden ingezet in jouw marketingcampagne door deze cross mediaal te gebruiken in zowel jouw offline- als online marketing.